• Dinosaur Bingo
    Dinosaur Bingo
  • Dinosaur Bingo
  • Dinosaur Bingo

Dinosaur Bingo

199,00 DKK

Spil bingo med en enorm Giganotosaurus, en Pachycephalosaurus med sit megatykke kranium, eller den planteædende Stegosaurus, og mange andre frygtindgydende, søde og vilde dinosaurer. Nogle er velkendte, andre ret usædvanlige i denne forfriskende og sjove opdatering af det klassiske bingo-spil.

Det er let at spille, og børn kan hygge sig med det i timevis. Det kan spilles med alt fra 3-8 personer, hvilket gør det til det perfekte spil for 'dino'-glade børn og voksne. 'Dinosaur Bingo' indeholder 48 brikker og et 'dino'-hoved i karton, et spillebræt, otte dobbeltsidede bingo-plader og 150 dinosaur-fodaftryk, også i karton, til at markere på din plade.

PS. Spilforklaringer mv. er skrevet på engelsk. Ikke velegnet til børn under 3 år.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37617
Periode: Nyere tid
Materiale: Æske: Kraftig karton og brikker i alm. karton
Målgruppe: 5+
Mål (BxHxD) i cm.: 22,1 x 22,1 x 5,7

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.