• Klassisk fjerpen med dekorationer i tin
    Klassisk fjerpen med dekorationer i tin

Klassisk fjerpen med dekorationer i tin

199,00 DKK

Smuk pen med fantasifuld blomsterornamentik støbt i tin og en flot pyntefjer, som fås i tre farver. Pennen er håndlavet i Italien.

Denne type pen lægger op til mange utrolige skrive- og tegneoplevelser. I starten er det svært, men med øvelse kan det blive utrolig smukt. Det er noget helt andet end at skrive på sin smartphone.

Pennen kommer i en fin dekoreret æske.

De oprindelige fjerpenne var naturligvis lavet af fjer; primært gåsefjer, men også svanefjer blev brugt til skrifter med større bogstaver. Fjerpennene blev efterhånden afløst penne med metalspidser, som var langt mere holdbare.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39257
Periode: Nyere tid
Materiale: Metal, fjer
Målgruppe: 5+

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer