Håndlavet italiensk penneholder i tin

Flot håndlavet penneholder i metal, læder og papir, som forestiller et hundehoved på en smuk gammel bog. En fin dekration på skrivebordet, og så har du altid et sted til din pen, så den ikke drypper blæk alle steder. Absolut en perfekt gave til ethvert renæssancemenneske.

Materiale: Tin, læder, papir
Mål (BxHxD) i cm.: 4,5 x 5,5 x 5

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.