• Yoyoer i flere farver
    Yoyoer i flere farver

Yoyoer i flere farver

20,00 DKK

To runde stykker træ og en bomuldssnor, så bliver det nok ikke mere enkelt. Til gengæld indeholder yoyoens simplicitet mange timers interaktiv underholdning.

Yoyoen blev først rigtig populær i slutningen af 1920’erne, hvor der i USA blev produceret mange 100.000 yoyoer hver eneste dag og dermed er yoyoen en af de første masseproducerede modediller for både børn og voksne. Men oprindelsen fortaber sig i antikkens Grækenland og yoyoens vedvarende popularitet, viser at det ikke bare er en dille.

Med disse dejlige og enkle yoyoer i træ, har du muligheden for at vise nye generationer, hvordan legetøj var dengang tiderne var mere enkle og leg var andet end passiv underholdning.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37673
Periode: Nyere tid
Materiale: Træ
Målgruppe: Fra 7 år

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Hønseringe
12,00 DKK