Skytte med langbue og pil - håndmalet

Lev dig ind i historien i et middelalderunivers og lad fantasien og legen få frit spil.

Bueskytten med den engelske langbue er så detaljerig og livagtig, at du kan se ham spænde buen lige foran dine øjne. Den seje skytte er iklædt ringbrynje, hjelm med nitter og lange støvler. På ryggen bærer han en ridderspyd.

I middelalderen sagde man at en professionel langbueskytte skulle være i stand til at affyre 12-14 pile i minuttet. De kraftige engelske langbuer blev brugt med stor succes under Rosekrigene og mod franskmændene i Hundredeårskrigen.

Varen er fremstillet i en meget høj kvalitet, der sikrer at legetøjet kan leges med fra generation til generation. Forældrene kan være helt trygge ved at lade børnene lege med produkterne, da de er sikkerhedstestet i anerkendte laboratorier. Leverandøren er sponsor for Verdensnaturfonden-aktiviteter for diversitet og miljø. Varen er CE-mærket og bæredygtig.

Produktet henvender sig til både børn og samlere.

Periode: Middelalder
Materiale: Plastik
Målgruppe: 3+
Mål (BxHxD) i cm.: 9 X 5 X 9 cm

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.