Sej skjoldmø-dukke med økse og skjold

Denne seje og søde skjoldmø fra vikingetiden her er både dejlig blød og krammevenlig. Hun har et stort og vildt hår med en enkelt stor fletning ned langs venstre side. Hun er klædt på til krig med skjold, økse og har et stort varmende lammeskind omkring hals og ned ad ryggen.

En skjoldmø er en kvinde, der i vikingetiden bar våben og deltog i krig. De omtales i de islandske sagaer og hos historikeren Saxo.

Hun kan også være en oplagt anledning til at snakke om den spændende vikingetid, og aflægge Nationalmuseet et besøg og se de flotte smykker, og mange spændende genstande og skattefund.

Skjoldmøen har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

PS. Hun kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

Periode: Vikingetid
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-8 år
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 18 x 30 x 8

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.