• Magnet med ægyptisk Anubis
    Magnet med ægyptisk Anubis

Magnet med ægyptisk Anubis

35,00 DKK

Rigtig flot magnet med den ægyptiske gud Anubis.

Anubis var en ægyptisk døds- og balsameringsgud, der afbildes som en menneskekrop med et sjakalhoved. Den nød stor anseelse i det ældste rige som de dødes beskytter. Han var den gud, der skulle ledsage ånderne og sjælene til 'efterlivet'. Han var også skytsgud for gravpladser og de døde, og derfor fik afdøde tit små statuer og figurer af Anubis med i graven for at beskytte dem.

Denne fine magnet kan være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34934
Periode: Antikken
Materiale: Polystone og metal
Målgruppe: 5-100 år
Mål (BxHxD) i cm.: 4 x 8 x 1

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.