Kongehjulet - få et hurtigt overblik over danske konger og dronninger

Fra dengang computere var noget der fyldte et helt rum, kommer her Kongehjulet med præcis og klar information. Ved blot at dreje på skiven får du et overblik over hele den danske kongerække med regeringsår og ægtefæller, og ved at vende skiven får du de danske dronninger med oprindelsesland.

Materiale: PVC
Mål (BxHxD) i cm.: 21 cm i diameter

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.