• Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker
    Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker

Kleopatra-dukke med elegant kjole og guldsmykker

159,00 DKK

Kleopatra d. 7 var den sidste farao i Ægypten fra ca. 70 f.Kr - 30 f.Kr., og hun var ikke kun kendt for sin skønhed, men også for sit formidable intellekt. Hun regnes som den første, der lærte ægyptisk i sin families 300-årige historie som Ægyptens herskere.

Kleopatras skytsgudinde var Isis, og Kleopatra selv figurerede som gudindens reinkarnation. Efter hendes død i 30 f.Kr. blev landet til en romersk provins uden en regent.

Den fine Kleopatra-dukke her er både dejlig blød og krammevenlig. Hun har det smukkeste lange sorte hår i garn med et flot, flettet, guldhårbånd og guldsmykker på både arme og fødder. Hun har også den karakteristiske eyeliner omkring øjnene, som man også ser på mange skulpturer af hende.

Hun kan også være en oplagt anledning til at snakke om Ægyptens spændende historie, og besøge Nationalmuseets flotte ægyptiske udstilling, hvor man kan se genstande fra hele Ægyptens 3000 år lange historie. Du kan se mumier, amuletter, dragter og mange andre gravgaver, og få mere at vide om ægypternes ritualer for de døde og livet i underverdenen. 

Kleopatra har desuden ingen løse dele, der kan havne i munden ved en fejl.

NB: Hun kan håndvaskes nænsomt, men må ikke maskinvaskes eller renses.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34908
Periode: Antikken
Materiale: Polyester
Målgruppe: 3-8 år
Mål (BxHxD) i cm.: Ca. 14 x 38 8

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer