• Flot vikingeskib som samlesæt
    Flot vikingeskib som samlesæt
  • Flot vikingeskib som samlesæt
  • Flot vikingeskib som samlesæt
  • Flot vikingeskib som samlesæt
  • Flot vikingeskib som samlesæt

Flot vikingeskib som samlesæt

249,00 DKK

Imponerende vikingeskib i bøgetræ, som man selv kan samle, og både store og små børn kan være med. Minimumsalder er 5 år og her skal de fleste børn nok have hjælp til at samle det. Fra 10-årsalderen og derover kan skibet samles af det enkelte barn uden hjælp.

Hele sættet består at 2 plader med laserudskårede skibsdele, et papirsejl, en tube lim og et lille stykke sandpapir, samt en meget detaljeret og pædagoisk monteringsvejledning, hvor man alene ved at kigge på billederne kan se, hvordan skibet skal gribes an fra start til slut. 

Leverandøren lover faktisk også, at skibet kan sejle i vand efterfølgende, hvis man har lavet 'sit arbejde' godt nok. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 37792
Periode: Nyere tid

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Vikingehjelm
149,00 DKK
Vikingekjortel
299,00 DKK