Skovmjød - Egetræ og skovbær - 75 cl

Skovmjød - Egetræ og skovbær - 75 cl

En mjød med en fyldighed som kommer fra smagen af egetræ. Samtidig er skovbærernes syre et godt modspil til den søde honning.
En delikat smag med en lang eftersmag. Alt det gode fra de danske skove samlet i en mjød.
Mjøden egner sig til dessertbordet, til oste, is, frugt, kage og chokolade.

Mjøden holder 15 % alkohol.

Produceret i Danmark af lokale råvarer.

Periode: Vikingetid
Smagsprofil: Sød, syrlig med lang eftersmag
Anvendelse: Dessert og ost
Indhold: Vand, dansk honning, brombær, solbær, skovjordbær, ribs, egetræ og gær.
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: 7 x 32