Ramune - japansk sodavand - 20 cl

Klassisk japansk sodavand. Ramune er kendt for sine mange, mange varianter og ikke mindst for den lille glaskugle der fungerer som prop.

Ramune er en af de ældste sodavand i verden og blev opfundet i Kobe i Japan … af en skotsk apoteker i 1884.

Sodavanden er uhyre populær i Japan og hænger dér uløseligt sammen med den japanske sommerperiode. I en lang periode var Ramune meget mere populær end de internationale sodavandsmærker. Ramune er i øvrigt heller ikke helt så sød, hvilket bestemt godt kan være forfriskende.

Ramune fås i mere end 30 varianter, fra det helt traditionelle til det mere bizarre som blæksprutte og kimchi. Vi har dog valgt at begrænse udvalget til seks skønne og noget mere almindelige smage:

Original (citron/lime)

Appelsin

Jordbær

Blåbær

Melon

Ananas

Det kan være en lille smule udfordrende at åbne flasken: Tag plastikfolien af toppen. Tryk tappen ud. Stik tappen i hullet i toppen af flasken til kuglen løsner sig og trykket fra kulsyren udlignes … og vupti! Så er der sodavand!

Indhold: Vand med kulsyre, glukosesirup, sukker, surhedsregulerende middel (E330), aroma
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: 5 x 20