Guld Svinet på Søbogård - økologisk

En ravfarvet øl af ale-typen, stærkt overgæret og meget frugtig. Perfekt til en dejlig sommer – eller efterårsdag.
Guld Svinet er udviklet af Søbogaard som er pionerer indenfor økologisk saft og sodavand i Danmark. Her har de kastet sig over endnu en økologisk øl (deres første var ”Æseløl”) og absolut med et positivt resultat. Søbogaard arbejder med lokale råvarer og arbejder på sidelinjen med bevarelsen af de gamle danske husdyrracer.

Øllen holder 8 % alkohol.

Smagsprofil: Frugtigt overgæret
Indhold: 0,5 l