• Centennial Celebration Rum - 70 cl.
    Centennial Celebration Rum - 70 cl.
  • Centennial Celebration Rum - 70 cl.
  • Centennial Celebration Rum - 70 cl.

Centennial Celebration Rum - 70 cl.

949,00 DKK

A. H. Riise Centennial Celebration Rum er en rom der er lavet i en begrænset mængde. Den er lavet i anledning af 100-året for overførslen af de Dansk Vestindien øer til USA, som fandt sted den 31. marts 1917.

Hver flaske er nummereret og kun 10.000 flasker er blevet produceret for at fejre denne særlige begivenhed.
Rommen er en blanding af rom fra firmaets ældste, mest sjældne og dyrebare fade. Den er blevet tredobbelt lagret på gamle Pedro Ximenez sherryfade, Oloroso sherryfade og portvinsfade, som tilføjer en stor kompleksitet.

Den har en rig og elegant smag af rosiner, brun sukker og melasse med sarte noter af karamel, flødekaramel og ægte sukkerrør. En enestående oplevelse, med sin fyldige, lidt tørre smag af egetræ med antydninger af krydderier, peber og læder.

Den er aftappet i en smuk og sofistikeret luksus karaffel med indgraveret korkprop og kommer med en elegant gaveæske.

Betalingen for de Vestindiske Øer, checken på 25 millioner dollars, som USA betalt den danske stat, er påtrykt den nummererede flaske.

Dette er fra batch nr. 3.

I 1838 blev Albert Heinrich Riise udpeget af Frederik d.VI som apoteker for de vestindiske øer, og fik dermed monopolstatus til fremstilling af alkohol og medicin.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 39754
Periode: Nyere tid
Smagsprofil: Rund og fyldig smag af rosiner, brunt sukker og karamel
Anvendelse: Aperitif, drinks
Opbevaring: Mørkt og køligt
Mål (BxHxD) i cm.: 16 x 23 (æsken)

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.