• Alexandra. Prinsesse af Danmark. Dronning af England - Før 199 kr. nu kun 49 kr.
    Alexandra. Prinsesse af Danmark. Dronning af England - Før 199 kr. nu kun 49 kr.

Alexandra. Prinsesse af Danmark. Dronning af England - Før 199 kr. nu kun 49 kr.

49,00 DKK

Den 10.marts 1863 bliver den danske prinsesse Alexandra gift med den engelske tronfølger, prinsen af Wales, senere Edward 7. Alexandra er ældste datter af prins Christian og prinsesse Louise af Glücksburg, senere Christian 9. og dronning Louise af Danmark.

Brylluppet er en mærkelig blanding af glæde og sorg, for brudgommens mor, dronning Victoria, er netop blevet enke. Ægteskabet er heller ikke uproblomatisk, for Edward er hende konsekvent utro med skiftende elskerinder. Alligevel bliver Alexandra ved hans side til hans død, og hun bliver den mest populære dronning, England nogensinde har haft.

Efter Edwards død flytter hun tilbage til Danmark, og de sidste år i hendes farverige og turbulente tilværelse, lever hun på Hvidøre i Klampenborg, hvor hun bor sammen med søsteren, den tidligere tzarina Dagmar.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35265
Periode: Nyere tid
Sideantal: 317
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 16,0 x 23,2
Forfatter: E.E.P. Tisdall
Forlag: Aschehoug
Udgivelsesår: 2007
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.

Relaterede varer

Sjippetov
35,00 DKK