Vikings in Denmark - A travel guide

The book covers large and small viking attractions throughout Denmark and gives directions to museums, ring fortresses, burial mounds, stone ships, rune stones, walking trails and vibrant Viking markets and settlements, where you can get close to the real meaning of “Viking”. A wide range of background articles, written by experts, give the Vikings their true and astonishing context – their history, society, art and culture, nature and geography. The guide is also richly illustrated with photos and maps.

Periode: Viking Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 12,3 x 19