Vikingernes verden - ny revideret udgave.

Vikingernes verden giver et helhedsbillede af den tid, der lagde grunden til det moderne Danmark og Skandinavien. Kongeriger blev dannet, kristendommen indført og forbindelserne med Europa blev stærke. Fra ca. år 800 til ind i 1000-årerne spillede skandinaverne også afgørende roller i mange dramatiske og centrale begivenheder ude i Europa.

Vikingerne var ikke blot  krigere, der hærgede og plyndrede. De drev også kompliceret storpolitik, handlede over store afstande, koloniserede Færøerne, Island og Grønland, og de var de første europæere i Amerika.

Denne 8. udgave af Vikingernes Verden er en nyrevideret udgave med ny arkæologisk viden samt nybearbejdet og forøget billedmateriale fra en væsentlig periode af Nordens fælles fortid.

Else Roesdahl er professor i middelalderarkæologi ved Aarhus Universitet. Hun har rejst og forelæst i store dele af verden og modtog i 1988 Søren Gyldendal prisen. Æresdoktor ved Trinity College Dublin 1995 og ved University of York 2009. Hun er også "Special professor in Viking Studies" ved University of Nottingham i England fra 1989-97 og 2000-2003.

Periode: Vikingetid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25