• Vikinger i krig
    Vikinger i krig

Vikinger i krig

369,00 DKK

For vikingen var krigen til stede overalt. Den gennemsyrede samfundet, den var rå og brutal, og den førte til store omvæltninger i Europa.

’Vikinger i krig’ fortæller historien om vikingernes plyndringstogter og erobringer og om følgerne af deres hærgninger. De bosatte sig i stort tal i England og Normandiet, og de koloniserede øerne nord for Skotland samt Island og Grønland. De skabte grundlaget for den første russiske stat.
Deres togter lorte dem til Konstantinopel og til Bagdad, til Nordafrika og til Nordamerika, og modet med de kristne og muslimske kulturer ?k konsekvenser både for deres eget samfund og for de samfund, de hjemsøgte.

l ’Vikinger i krig’ får læseren en samlet præsentation af vikingernes krigsførelse og krigskunst, af deres våbenteknologi, militære traditioner og taktik og - ikke mindst - af deres trosforestillinger og æresbegreber. Målet var ikke at leve længe, men at leve og dø med ære i en nådesløs verden, hvor hæder, ære, rigdom og sejr, men også nederlag, sygdom og død ventede.
Gennem eksempler og uddrag fra kilderne, detaljerede rekonstruktioner, illustrationer, kort og fotografier giver ’Vikinger i krig’ et levende indblik i en at de mest fascinerende epoker i Europas historie.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34138
Periode: Vikingetid
Sideantal: 398
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 25,5
Forfatter: Kim Hjardar, Vegard Vike
Forlag: Turbine
Udgivelsesår: 2011
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.