Viking - Ran, ild og sværd. Signeret af Jeanette Varberg.

Vi har lokket Jeantte Varberg til at signere ‘Viking’. En helt særlig gave til dig selv eller en du holder af. Den flotte bog har i Berlingske Tidende d. 3. september fået 6 stjerner af anmelder Bent Blüdnikov.

De plyndrede, handlede, erobrede og opdagede land i hele den kendte verden. De udviklede et enormt netværk af handel og bosættelser langs floder og kyster, og de satte sig spor, der stadig er en del af vores fælles historiefortælling.

'Viking - Ran, ild og sværd' er den brede fortælling om vikingetiden, hvor Nordens krigere satte sejl i jagten på guld, ære og i sidste ende land. De blev magtfulde krigere og købmænd i en verden, hvor de også tog del i det voldelige spil om magten - store slag, politiske magtkampe, rænkespil og landvindinger er alle facetter af fortællingen om vikingernes dominans på havet.

Vikingerne mødte en verden af kongeriger, kejserriger og kalifater, hvor kristendommen og islam var magtfulde og ekspansive religioner. Men i vikingernes egen gudeverden stod Odin i spidsen, og mødet mellem religioner og verdensbilleder er en del af fortællingen om en tid, der bragte vikingerne fra nutidens Nordkap til Afrika og fra Rusland til Canada.

Bogen dækker 800 års historie fra Romerrigets fald til det første korstog.

Jeanette Varberg er arkæolog og arbejder på Nationalmuseet. Hun har medvirket i tv-udsendelser, radioprogrammer og holder foredrag landet rundt. Tidligere er udkommet den anmelderroste og prisbelønnede bog 'Fortidens slagmarker' (2014), 'Historien om Danmark, bind 1 (2017) og 'Mennesket har altid vandret' (2017).

PS. Grundet en trykfejl her i det allerførste oplag, vil der følge indstik med til side 10 - 11 i bogen.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 18,1 x 24,4
Forfatter: Jeanette Varberg
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2019

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.