The Vikings - Lords of the Seas

"Deliver us, O Lord, from the fury of the Norsemen. They ravage our lands, they kill our women and children." In´the 8th century, Europe rang with this prayer.

Here is the history of the Vikings: Norse, Danes and Swedes. They ploughed the seas in their long boats. They vouaged as far as Greenland and discovered America. They colonized Iceland, pillaged Ireland and put France to fire and sword. They sailed to the gages of Constantinople and seized the throne of the Tzars.Finally, under William the Conqueror, theirdescendants subjugated England.

They sailed out of history into the realm of legend.

Periode: The Viking Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,7