• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    The Vikings in the Isle of Man

The Isle of Man is rich in the remains of the Vikings. Its unique carved stones with their runic inscriptions, its rich grave-finds, silver hoards and fortifications, tell of the development of a Norse kingdom which became a major element in the control of the Viking seaways between Scandinavia and Dublin. This book provides the first detailed view of one of the most important Viking settlements in the West.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Viking Age
Indbinding: Softcover