• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Tales of Norse Mythology - illustrated edition

Scandinavians of the Viking era explored the mysteries of life through their sagas. Folklorist Helene Adeline Guerber brings to life the gods and goddesses, giants and dwarves, and warriors and monsters of these stories in her classic Tales of Norse Mythology.

Ranging from the comic to the tragic, these legends are packed with such legendary figures as the beautiful and fierce Valkyries, the wily trickster Loki, and the mighty god Thor. They tell of passion, love, friendship, pride, courage, strength, loyalty, and betrayal.

Packed with colorful illustrations, Tales of Norse Mythology is necessary reading for anybody who is interested in learning more about Nordic legends, or who simply likes a great story.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Viking Age
Indbinding: Hard cover