• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Exploring the World of the Vikings

Here is the full story of the Vikings from their origins in Scandinavia, through the incredible period of raiding, trading and settling known as the Viking Age, to their last surviving settlements in fifteenth-century Greenland

• Viking life and culture, art and religion, Vikings at home?and abroad, and the Vikings in the popular imagination

• The latest archaeological discoveries, from burials to hoards to settlements

• All the most famous Viking sites in Scandinavia and beyond, including Hedeby, York, Dublin, Birka and L’Anse aux Meadows

• Features runes, navigation, silver hoards and the sagas

• Photographs, drawings, site plans, reconstructions and maps

• Timeline chronicling the history of the Vikings, with key events and personalities

• Gazetteer of sites, museums and places of interest to visit

Richard Hall was one of the foremost archaeologists of the Viking Age. As Director of Archaeology at York Archaeological Trust, he led the excavations of Viking Age York, and helped to devise the world-famous Jorvik Viking Centre there. Among his many other books are The Viking Dig and Viking Age York.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Viking Age
Indbinding: Softcover