Haandbog i Kjærlighed - Hvordan man gør lykke hos Fruentimmerne

En underholdende, men stadig brugbar håndbog i hvordan man som mand skal gebærde sig, når man mener at det er ved at være tid til at træde ind i ægteskabet. I disse tider springer så mange UD af skabet, men her er det helt traditionelt. Julius Strandberg skrev denne bog som 36 årig i 1869, og man lades ikke i tvivl om hvordan kønsrollemønstret var dengang. Blandt andet mener han, at man skal pleje sit ægteskab ved "en gang om ugen at spadsere lidt med hende, naar hun har lyst og Vejret er godt!"

Indbinding: Uindbundet
Forfatter: Julius Strandberg - redigeret af Niels Nørgaard