Ejdersted. Skitser fra et landskab 1650 - 1850 - Nedsat pris nu 48 kroner

Bogen beskriver en af de mest markante gårde på Frilandsmuseet, der i sit fremmedartede landskab med kanaler og forhøjninger og særprægede arkitektur og farver fanger museumsgæstens blik. Bogen beskriver gårdens historie, kulturlandskabet, og den elite, der har haft omfattende handelsforbindelser ude i verden, samtidig med at de drev deres jord og hushold og tænkte på havet, digerne og kanalerne. Med engelsk resume.

Indbinding: Uindbundet
Mål (BxH) i cm: 15 x 21