Den Røde Baron - 3. Det flyvende cirkus

Den Røde Baron - 3. Det flyvende cirkus

I marts og april 1918 fløj Manfred von Richthofen en rødmalet Fokker Dr.1 med serienummer 477/17.

I denne maskine vandt han i løbet af kun tre uger ti luftslag (af i alt 80). Den 21. april samme år blev han selv skudt ned og omkom, også da ved rorpinden på en Fokker Dr.1.

Den Røde Baron er en serie i tre dele, frit inspireret af Manfred von Richthofens liv samt af begivenheder og historiske skikkelser fra Første Verdenskrig.

Tegnet og farvelagt af Carlos Puerta.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i farver