• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Claras krig - En piges dramatiske kamp for at overleve

Clara Kramer var en helt almindelig pige på 15 år, da Anden Verdenskrig brød ud. Men hun var også polak – og jøde.

Da tyskerne invaderede Polen, boede der omkring 5.000 jøder i Claras hjemby, Zolkiew. Da krigen var slut, var der blot 60 tilbage. Clara og hendes forældre overlevede mirakuløst – takket være en etnisk tysker, der var en berygtet alkoholiker, skørtejæger og højrøstet antisemit. Men hr. Beck var også en mand, der ikke kunne leve med, at mennesker blev skudt som dyr.

Atten mennesker levede sammen i et beskyttelsesrum, der var gravet ud i familien Becks kælder. Den femtenårige Clara førte dagbog under samtlige tyve rædselsvækkende måneder, hun tilbragte i dette skjulested – om alt fra hr. Becks affære med hendes nabo til SS-folkenes natlige drukture i rummet over dem.

Claras krig er en gribende, livsbekræftende og dybt personlig beretning om en ung piges utrolige kamp for at overleve – og om en verden, hvor selv en fjende kan vise sig at være din eneste redning.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Mål (BxH) i cm: 15,8 x 23