Bygninger på St.Thomas & St. Croix

Det Kongelige Danske Kunstakademis vestindienstudier er baseret på en studierejse fra 1961 til de tidligere danske øer St. Thomas, St. Jan og St. Croix. Målet var at besigtige, tegne og fotografere de bygninger, der blev opført, mens øerne hørte under det danske kongedømme (1671-1917). Bogens forfattere har i hele perioden haft en levende interesse for denne del af den danske kolonihistorie og foretog i 2001 en ny rejse med henblik på at indsamle materiale til bogens færdiggørelse.

Bogen er i 2011 udgangspunktet for Nationalmuseets særudstilling "Dansk Vestindien - en koloni bliver til"

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25,3 x 30,6