• Bondens frisættelse
    Bondens frisættelse

Bondens frisættelse

399,00 DKK

De danske landboreformer i slutningen af 1700-tallet udgør en af de vigtigste perioder i Danmarkshistorien med gennemgribende konsekvenser for landskab og samfund; landsbyfællesskaberne blev opløst, og bøndernes fæste enten ophævet eller reformeret med stærkt forbedrede livsbetingelser for landets største befolkningsgruppe til følge. Resultaterne af reformerne kan den dag i dag tydeligt ses i det danske kulturlandskab.

En samlet fremstilling af Landboreformernes historie er ikke udgivet siden mellemkrigstiden. Historikeren, dr.phil. Birgit Løgstrup, fortæller i pragtværket ’Bondens Frisættelse’, hvordan denne afgørende reformperiode i Danmark udspillede sig, både hvordan de nye tanker vandt fodfæste i samfundet, og hvordan de blev gennemført ude i landet – der var nemlig store regionale forskelle på, hvordan reformerne indvirkede på almindelige danske bønders liv.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34749

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.