• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Arven efter Elfelt - Kongelig hoffotograf Peter Elfelt 1866 - 1931

Bogens beskriver hoffotograf Peter Elfelts eventyrlige liv fra en fattig baggård til de bonede gulve. Peter Elfelt var omkring 1900 Danmarks førende fotograf og han færdedes hjemmevant i kongehuse i hele Europa, hos ministre, erhvervsledere og han beskrev gennem fotografiet samfundets sociale skyggesider.

Bogen viser 450 fotografier, hvoraf de fleste hidtil har været ukendte i offentligheden, blandt andet et meget fint panoramafoto fra 1898 over dele af Købehavn. Panoramabilledet på 100 x 25 cm er vedlagt som indstik i bogen, der giver et indblik i vores kulturhistorie fra perioden 1890-1931.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid