• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    The Renaissance Shipwrecks from Christianshavn. An archaeological and architectural study of large

The Renaissance is a period of transition, profound changes affecting European society with Middle Ages waning, Modernity dawning. When first discovered, the shipwrecks from Christianshavn were not immediately recognized as important archaeological finds - they had to be re-discovered on the Burmaister & Wain premises in the 1990ies until they were properly studied. Earlier, it was believed that ship building technology was transferred from the Mediterrenean area at this time, but this study proves that in spite of some similarity in design, the mere construction of the ships seems to take place in a context of profound continuinity in technology, no transfer taking place at all. Leveringstid kan forekomme.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Middle Ages
Indbinding: Hardcover