Sigurd Fafnersbane- en helt fra jernalder og vikingetid

Hvad er det, der binder en runeristning i Sverige sammen med Wagners opera "Ringen"? Svaret er en interessant og spændende historie, nemlig beretningen om Sigurd Fafnersbane, manden der betegnes som den største helt i Norden.

Første del ad bogen er en børnevenlig gendigtning af historien om Sigurd der dræber dragen Fafner. Sidst i bogen kan man læse historien som den er fortalt i Vølsunge-sagaen.

Men er der tale om en fiktiv sagnfigur? eller er der måske en kerne af sandhed i historien? Vikingerne gengav historien på sten, i træ, i væv, i jern.... Disse illustrationer findes i denne bogs midterste del, der samtid giver baggrundsstof for den spændende historie og dens tilblivelse.

Periode: Jernalder til vikingetid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 20 x26