Drengsted - Bebyggelse, jernproduktion og agerbrug i yngre romersk og ældre germansk jernalder

Fremlæggelse af de vigtige udgravninger af bebyggelsen ved Drengsted i Vestjylland med mere end 250 jernudvindingsovne. Analyser af bevaret plantemateriale kaster nyt lys over landbruget i jernalderen.

Periode: Jernalder
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid
Mål (BxH) i cm: 21 x 30
Forfatter: Peter Hambro Mikkelsen, Lars Christian Nørbach
Forlag: Jysk Arkæologisk Selskab
Udgivelsesår: 2003

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.