The Pyramids of Giza - Facts, Legends and Mysteries

To this day, the Pyramids of Giza continue to confound and seduce visitors and scientists alike.
Pocket-sized, but packed with colour pictures and documents, beginning with Herodotus’s 5th-century BC reports, this great little book leads the reader through historical theories, sketches and excavations of the Pyramids, including the recent investigation into a previously undiscovered room of the Great Pyramid.

Periode: Prehistory
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,7