The Incas - Empire of Blood and Gold

When Francisco Pizarro landed in Peru in 1532 he found a vast empire seemingly overflowing with gold and silver. Ruled by monarchs claiming direct descent from the sun itself, its inhabitants built roads, bridges and terraced fields in the precipitous Andes, and made brilliant textiles and dazzling jewelry – all without possessing writing or the wheel. But within a few short months the Inca empire had been conquered and its subjects killed or enslaved.

With over 100 colour illustrations, ‘The Incas’ tells the story of this magnificent civilization, from its earliest origins to its bloody demise.

Periode: Prehistory to The Middle Ages
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,7
Forfatter: Carmen Bernand
Forlag: Thames & Hudson
Serie: New Horizons
Udgivelsesår: 2011
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.