The Celts - First Masters of Europe

Lovers of gold, wine and war, the Celts have no voice because they left no written records. Much of what we know of them comes from their enemies the Romans, who finally crushed them, and from the weapons and ornaments they buried with their dead. From these traces we can now resurrect a sophisticated people who dominated Europe for 500 years.

These highly cultured 'barbarians', with their exquisite jewelry and metalwork, were eventually driven to the edges of the known world – yet were destined to shine out once more in the art of Celtic Christianity.

Periode: Antiquity
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 12,5 x 17,7
Forfatter: Christiane Éluère
Forlag: Thames & Hudson
Serie: New Horizons
Udgivelsesår: 2010
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.