Ancient Greece - From Prehistoric to Hellenistic 2nd ed.

In this compact yet comprehensive history of ancient Greece, Thomas R. Martin brings alive Greek civilization from its Stone Age roots to the fourth century B.C. Focusing on the development of the Greek city-state and the society, culture, and architecture of Athens in its Golden Age, Martin integrates political, military, social, and cultural history in a book that will appeal to students and general readers alike. Now in its second edition, this classic work now features new maps and illustrations, a new introduction, and updates throughout.

Periode: Prehistory
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in black/white
Mål (BxH) i cm: 13,8 x 21