• Tilbud
    The Second Schleswig War 1864. 50% rabat på oprindelig pris. Før 50 kr. nu kun 25 kr.

’The Second Schleswig War 1864’ offers a reader-friendly overview of the prelude to the war, the events of the war itself, and its wide-ranging, long-lasting consequences.

In brief, the book provides background knowledge and important insights concerning a war that has marked the history of Denmark to the present day.

Periode: Modern Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21,8 x 20
Forfatter: Inge Adriansen, Jens Ole Christensen
Forlag: Museum Sønderjylland
Udgivelsesår: 2013
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.