The Distant War - 17 Perspectives on Afghanistan

This book is about The Distant War – the war in Afghanistan.

Despite being constantly updated on the events of the war against the Taleban, many quest6ions remain unanswered.

This book provides a unique collection of Danish and international views on the military, civil and political developments in Afghanistan over the past ten years.

Periode: Modern Age
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Photos in colour and black/white
Mål (BxH) i cm: 18 x 24,5
Forfatter: Kjeld Hald Galster, Asta Olesen, Jonathan Reinhardt, Niels Bo Poulsen, Thomas Theis Nielsen, David Loyn, John Mackinlay, Michael H. Clemmensen, Ronni H. Hansen, Lars R. Møller, Lennie Fredskov, Eskil Berger, Ole Steen Brams, Michael Pedersen, m.fl.
Forlag: Statens Forsvarshistoriske Museum
Udgivelsesår: 2011
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.