Støt Kurs - Flåden ved Grønland i 275 år

Denne rigt illustrerede jubilæumsbog beretter om flåden ved Grønland og dens opgaver siden 1736 frem til i dag, Den beretter også om Grønlands Kommando, Slædepatruljen Sirius, Luftgruppe Vest, Station Nord, Forsvarets Vagt Mestersvig og om Forsvarets forbindelse til Thule Air Base. Læs blandt andet om et søslag i Disko bugt, den myteomspundne admiral Kjølsen og spændende beretninger af Forsvarets folk med opgaver til søs, til lands, og i luften.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 25,3 x 27,5
Forfatter: Per Herholdt Jensen