• Tilbud
    Søkadetakademiet i Oplysningstiden. 50% rabat på oprindelig pris. Før 100 kr. nu kun 50 kr.

Bogen giver en detaljeret beretning om uddannelsen af søkadetter i 1700-tallet. Forfatteren følger kadetternes hverdag både til søs og i den daglige skolegang på akademiet.
Praktiske maritime kundskaber smeltede i undervisningen sammen med humanistiske og kunstneriske dyder. Det færdige resultat blev hele mennesker, der var fuldendte repræsentanter for oplysningstidens dannelsesideal.

’Søkadetakademiet i Oplysningstiden er udgivet i anledning af Søofficersskolens 300-års jubilæum. Skolen er efter Københavns Universitet den ældste højere læreanstalt i Danmark.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 23,5 x 17,5
Forfatter: Jakob Seerup