• Eske Willerslev - Han gør det døde levende
    Eske Willerslev - Han gør det døde levende

Eske Willerslev - Han gør det døde levende

299,00 DKK

Professor Eske Willerslev er en verdenskendt forsker, drevet af dæmoner for at vinde. Sammen med videnskabsjournalist Kristoffer Frøkjær tager han på rejse til barndommens ødegård for at genopleve sin fortid. Det er historien om drengen, der vil gøre sin barske far stolt, om teenageren der var småkriminel, men blev professor, om altid at gå mod strømmen, om afsavn for at vinde. Og om altid at spise livet i store mundfulde - lige meget hvad det byder på. Og det har budt på meget.

For vi står i en videnskabelig brydningstid, som Eske Willerslev surfer på. Ved at stå på skuldrene af fortidens store opdagelser læser i vores DNA og tegner konturerne af menneskets ukendte fortid.

I sin evige jagt efter levn fra fortidens mennesker og dyr bliver Eske Willerslev blandt andet optaget i en indianerstamme, er ved at dø som pelsjæger i Sibirien, leder efter gener i et angiveligt rumvæsen. Og skaber overskrifter i alverdens medier.

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 35201
Periode: Oldtid til nyere tid
Sideantal: 250
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16 x 23,5
Forfatter: Kristoffer Frøkjær
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.