• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Den afmægtige - en biografi om Christian 7.

Mange kender Christian 7. som den sindssyge konge fra filmen ’En kongelig affære’ eller romanen ’Livlægens besøg’. Men hvor meget ved vi egentlig om kongens skæbne?

Christian 7. var endnu ikke fyldt 17 år, da han besteg tronen i 1766. Bag ham lå en opvækst præget af misbrug og overgreb. Foran ham lå et liv som enevældig konge over et sammensat rige. Hans største udfordring var dog at holde hovedet koldt ved et hof præget af magtkampe, intriger og had. En række dramatiske begivenheder forandrede i løbet af få år den unge konges liv. Affæren mellem dronning Caroline Mathilde og livlægen Struensee var blot én af dem. Med denne bog kommer vi for første gang tæt på den højt begavede og slagfærdige konge, hvis liv gik fra blændende fremtrædener og store forventninger til at være præget af dyb ensomhed og angst.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 16 x 23,5
Forfatter: Ulrik Langen
Forlag: Jyllands-Postens Forlag
Udgivelsesår: 2009

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.