• Arnulf - første bog i Arnulf-sagaen
    Arnulf - første bog i Arnulf-sagaen

Arnulf - første bog i Arnulf-sagaen

149,00 DKK

Den unge viking Arnulf er vild som ørnen og ulven, der har givet ham navn. Han længes efter udfærd og dåd, men da broderen Helges skib vender blodvædet hjem, knuses alle planer. Blind af sorg gør Arnulf sig skyld i både misgerning og forbrydelse og må flygte over hals og hoved med en norsk træl.
Færden bliver farefuld, dramatisk og omtumlet. Plyndringstogt, kongemøde og blodige kampe venter forude, og efter at have sejlet til England med nordmænd fra Haraldsfjord støder Arnulf på vikingerne fra Jomsborg. Hos så rå og hærdede krigere er det ikke let at blive anerkendt, for de kender krigens vilkår og tåler ikke svaghed.
Fiktion blandes med historisk arvesølv. Arnulf kvæder for Svend Tveskæg og går i søslag mod Hakon Jarl, men glemmer aldrig sin Frejdis og familien i Egilsund.
Vikingetiden oprulles i al sin storladne gru og skønhed. En tid, hvor venskab og slægtsbånd var altafgørende, og hvor overlevelsen krævede svære valg.
Dette er en samlet udgave af de to romaner "Arnulf" og "Veulf".

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst

Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 34610
Periode: Vikingetid
Sideantal: 615
Indbinding: Indbundet
Mål (BxH) i cm: 14 x 21,6
Forfatter: Susanne Clod Pedersen
Forlag: Bazar
Serie: Arnulf-sagaen
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk

Levering

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.