• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Landboliv - Gamle metoder til en bæredygtig livsstil - også i byen

Hvordan kan jeg spare mere på mit energiforbrug og passe bedre på jordens ressourcer? Hvordan kan jeg leve mere uafhængigt af den kommercielle fødekæde og profit til gigantvirksomheder? Hvilke former for gammel selvforsyningsvisdom er gået i glemmebogen?

Almindelige spørgsmål som disse fik journalist Niklas Kämpargård til at foretage små ændringer i sit eget liv for at komme tættere på naturen. I denne bog har han samlet 100 eksempler - store og små - til at inspirere dem, der har den samme længsel. Det er brugbare og praktiske råd om at begynde at holde bier, udnytte solenergi, lave sit eget naturlige førstehjælpsudstyr og meget mere.

Denne vidunderlige, gennemillustrerede bog har tips til enhver - storbymennesker og landboer og alle dem midt imellem.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver