PNM vol. 3: Ships on Bronzes. A Study in Bronze Age Religion and Iconography 1-2

The publication consists of 2 volumes, one a catalogue of Danish Finds, one a text book, and offers a full survey of all ship renderings on bronze objects (razors, knives and necklaces) from the Danish Bronze Age. The work includes analysis of the large body of iconographic material and comparisons with ship-renderings on stone. In no other period of Nordic prehistory did the ship as symbol have such importance, being the paramount symbol of everything powerful and sacred. The book opens up to the fascinating religious world of the Bronze Age.

Periode: The Bronze Age
Sideantal: 296 + 167
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21,2 x 30
Forfatter: Flemming Kaul
Forlag: The National Museum of Denmark
Serie: PNM
Udgivelsesår: 1998
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.