PNM vol. 26 - Gruel, Bread, Ale and Fish

Gruel, Bread, Ale and Fish - Changes in the Material Culture related to Food Production in the North Atlantic 800-1300 AD.

Six papers by international scholars reporting on studies of food production and food consumption in the North Atlantic area during the Viking Age and Norse Period.

Periode: Viking Age
Indbinding: Hard Cover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21,5 x 30
Forfatter: Christian Sune Pedersen,Ditlev L. Mahler, Ingvild Øye, Irene Baug, Jenny Murray, Reider Bertelsen, Ragnheidur Traustadottir.
Forlag: The National Museum of Denmark
Serie: PNM