• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    PNM vol. 11: Islands Pompeji. Den fællesskandinaviske Arkæologiske Ekspedition til Pjorsardalur i 1939

Da antikvaren Daniel Bruun fra Danmarks Nationalmuseum i 1896 besøgte dalen, som i landnamstiden var en af Islands mest frugtbare områder tæt ved vulkanen Hekla, blev han slået af stedets nu golde og vegetationsløse flader. Man så kun rester af vikingetidens og middelalderens gårde som ruiner, og Bruuns beretninger inspirerede eftertidens arkæologer til en fællesnordisk ekspedition til stedet, som endelig lod sig gennemføre i 1939. Bogen fortæller om ekspeditionen og de personer, der stod bag samt deltog i den.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Vikingetid til middelalder
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 30
Forfatter: Steffen Stummann Hansen
Forlag: Nationalmuseet
Serie: PNM
Udgivelsesår: 2006

Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her