• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Roskilde Domkirke - Kunst og historie

Roskilde Domkirke står som lyslevende og storslået historie. Den er en af vore ældste kirker og har i århundreder været gravkirke for danske konger og dronninger. Fortællingen om kirkens historie og kunst udfolder en tusindårig tradition, hvor intet har været skabt blot for sin egen skyld, og hvor kun det bedste af det bedste har været tilstrækkeligt.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet