Biografier Danmarks Middelalder og Renæssance - Inspektører og redaktører 1838 2010

Portrætter af inspektører og redaktører ved Danmarks Middelalder og Renæssance i perioden 1838-2010.

Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 17 x 24,5
Forfatter: Jørgen Steen Jensen
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2011

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.